Thursday, March 26, 2009

internet management

huhu...nak update sikit blog...

sekarang nih ada dekat fakulti..so rasanya adalah patut aku update blog aku tentang aktiviti aku minggu lepas..(sampai tak study)

hmm..agak menarik gak..minggu lepas aku pergi satu kursus belaja buat web dan juga cara nak menjual barang kat internet..hehe

bunyi macam best ann..hehe of course best..kursus tui buat 2 hari..dan yang bagi kursus tui adalah encik mohd suhaimy...atau lebih dikenali sebagai abg shuth...huk2..dia nih kat malaysia memang kaw2 laa.agak2 yeh kalo korang search mohd suhaimy dekat google tu..korang mestu jumpe laman web die..macam2 dia nih buat...antara yeh tentang maskahwin.com
..sape yang nak kahwin tui..boleh laa bace2 or..nak beli pon takde hal..(iklan la plak)

cik suhaimy yang berada di tgh2 tui...n aku ade kat belakang die...nampak ke??

back tu my kursus..huhu korang nak bukak aku punye laman web boleh gak http://permata-niaga.com/uitm/zulfadli/ kat sini korang boleh la check..aku punye produck...kalo korang yakin bagus..boleh laa beli..huhu..takde laa..mane boleh beli lagi..tui just main2 je...6ti aku rajin aku buat yang baru...aku ingat nak jual e-book..heheh


aku takde domain yang betul2 aku yeh lagi...6ti aku dah pro skit baru bleh nak beli domain..kan mahal..hehe..selamat permata kasi free je..tapi boleh laa...asalkan boleh masuk internet jual barang...baik punya...




1 comment:

devilboy77 said...

kamu itu budak pinter kan...
bisa aja suatu ari nti kamu bjaya...
amin...
ayuh deh jadi follower saya ya....
sama2 membaca...^^