Friday, March 20, 2009

EXPLORACE NO1

Minggu lepas aku dengan member2 aku dah masuk satu pertandingan zoom in uitm.
pertandingan tui ala explorace gak leh...matlamat game tui nak memberi pendedahan kat pelajar tentang uitm...

kitorang punye la gembira...masuk mmg tak terfikir pon boleh menang sebab ramai lagi hebat2..tapi mmg bersyukur gak sebab dah menang..walaupun no1..kitorang biase je..hehe..

orang kata bila kita dah menang satu2 pertandingan tui..kita punye penat semua hilang..tapi aku rasa tak la kut...penat tui still ada..tapi di tambah dengan kegembiraan..ceria je hari2 aku minggu nih...gege

ada la sempat dapat gambar
nih la kenangan yang dapat ambil, sebenarnya banyak lagi task2 yang kitorang kene buat..antaranya nak kena pegang ulat..eerkk..huhu...still explorace no1


this pic it taken at check point no2..after the ulat task...'action kamen'my face!!!
pencapaiyan yang membanggakan..hek2 huhu..lupa lak..saya pakai baju explorace masa f5 uh..


ala kepala din..kaco je dia

3 comments:

iming said...

wah2...tahniah la menang...
aku ingat kalah dah td...
siot betul ayat ko ye....
zulpad...rajin betul ka layan blog ni yer...
senyap je ko skang...
aku pon da lama x dgr kabar..
tapi klu gn yoo mmg slalu la aku dop bakar dia..wawawwawa..
anyway..nice topic n blog...
tuan punya x nice..sory 2 say..
hahahaha

zulfadli said...

hrhr..biase..ayat poh tui..
ko ade blog gak ke..meh laa tabur kat sini..aku nak wat link..

huhu..sry laa..kat uitm nih wireless ade kat fakulti je..so payah skit nak on9..

p/s: ko bakar die?? dasyat...

'adz said...

waahhh..hebat2..bangga aku ko pakai baju explorace f5 tu..huhu promote sekolah..ko sihat??