Tuesday, May 19, 2009

mersing johor

Cuti owh cuti..bila dekat Shah Alam tengah asyik belajar rasa boring, rasa tak larat, rasa nak buat benda lain, rasa nak cuti, rasa nak main game, macam lagi fikir dalam otak nih.. tapi sekarang dah cuti rasa tak terurus pulak masa nih.. rasa macam terbuang je masa kat rumah nih.. ye laa.. hari-hari bangun makan, tengok tv, solat, tidur balik.. hari macam tui..huhu teruk yeh.. tak tau nak buat apa..

Minggu lepas, hari jumaat sabtu, saya duduk di rumah nenek, saja-saja, boring nak ambil mood kat kampung..best gak kat kampung tuh..relek je.. walaupun banyak nyamuk..tapi best je...rasanya banyak makan kat kampung..best tul..tapi sekejap je..

hehe..sebelum tui..saya dengan ayah, mak, adik perempuan pergi ke johor bharu..kat sana nak ambil abang. dia dah habis belajar dan sekarang tengah sambung praktical kat bangi..kerja electrical..back to johor bharu..kitorang kat sana bukan sehari je..kitorang duduk sane 2-3 hari..yela..rasa tak worst plak..datang dari Kl jauh2..so kitorang wat la perancangan pergi ke pantai mersing..best gak kat sini..luas betul pantai yeh..seluas mata memandang...hehe

hari terakhir kitorang kat mersing tui..semua bangun awal..lepas je solat subuh..semua orang termasuk saya terus meluru ke pantai..sebab ape..hehe..nak tengok matahari terbit..first time in my live uwh..dari warna kekuninggan sampai la merah menyala terik sampai ke kulit..patu ada laa mandi sikit..dalam tengah hari sikit..baru la checkout..patu balik semula ke Kl...


membeli belah kat bandar mersing

pakai je..beli takkk

2 comments:

erin_hazrina said...

weh da lme xupdated blog ke??
mane hilang??
sonok sgt ke duk shah alam..
hahahaha..

zulfadli said...

hehae..takde yeh hilang..ade kat sini je..shah alam kosong je..alik pas..borink tul...cuti nih ko messti dah berjuta kali gi pas tu ann..ingat aku tak tau ke..hehe2