Monday, May 4, 2009

Minggu Exam

Assalamualaikum semua,

Kepada semua pembaca yang setia membaca blog nih, harap anda semua bersabar, munkin ada yang menanti-nanti kedatangan penulisan saya kali ini..maaf la, rasanya dah hampir sebulan tak update blog nih..munkin dah takde benda kut nak kongsi, tak pun rasa cam malas nak update..

Ketika waktu nih, saya berada kat fakulti, nak register course sem depan..takut2 nanti terlepas plak..rugi plak...hmm.

Semalam tepat je pukul 12.00 tengah hari, baru je habis peperiksaan thermo..subject yang dikatakan killer dah boleh membuatkan student naik syeikh jadi gile...memang tak tipu lerh..soalan dia bukan main susah lagi..alik2 yang dapat tulis rumus je..nak keluarkan tak reti..habis punah..tapi setakat nih saya tak putus asa lagi..ada lagi yang boleh nak dilakukan.."Doa"..moga2 paper nih saya dapat apa yang saya expect dan apa yang saya nak..amin..

Ingat lagi semalam, tengah malam, tengak duduk study fluid(next paper) teringat soalan thermo yang dah buat..bila bincang2 dengan member..makin takut pulak..rasa banyak je salah..hmm takpa2..tawakal..

Bahaya juga study nih, kalau silap study boleh jadi mereng!!..ye mereng..jadi macam kurang sikit or terlebih sangar..bahaya tuh..ada saya terjumpe..member kepada member punya member..memang rasa macam dah tahap kritical dah..tak tau laa apa yang terjadi..tapi bila tengok perangai dia..memang semacam je..ada yang something wrong..harap dia pulih balik la..jadi macam dulu la.

Best yeh, lagi 3 hari je lagi nak habis exam, rasa letih la pulak belajar nih..macam-macam benda nak cover..terlebih kat satu bahagian..terkurang pulak kat bahagian lain..ade je yang tak balance..tak tau la..macam mane budak pandai balance diorang punya waktu..hebat2..dah la pandai..agama no 1 pula..dekan plak setiap sem...takpe2 setiap orang ada kelebihan dan kekurangan..takda satu pon makluk yang perfect kecuali pencipta itu sendiri..

lepas je habis last paper(fluid) rasa yeh nak pergi Klia.. nak pergi hantar member..naik kerete sewa..hehe best pulak..sebenarnya bukan nak naik kereta yang best.. tapi nak cari jalan tui yang teruja tu..hehe bukan ye apa..kawan saya yang dari serawak tui baru je beli hp baru..N96..hp dia ade gps..best betul guna benda tuh..nak pergi mana2 just cari je kat hp tui pastu semua jalan yang nak lalu hp tuh akan bagi tau..best yeh..tapi tak confirm lagi..harap2 jadi la..hek2

1 comment:

zulfadli said...

akhirnya jadi gak ape yang di rancang..kitorang ke Klia gune kereta sewa proton wira.. mula2 memeang susah nak jumpa kereta sewa..last2 contact member jumpe gak..murah pon murah gak..hehe..yg best pergi kliaa guna software garmin tui yg best tui..