Friday, June 12, 2009

gembira

salam...

gembira...itulah ucapan saya setelah melihat keputusan peperiksaan sem 2...dah lama dah idam nak dapat keputusan tui..tapi tak kesempatan je..hehe saya dapat dekan...gembira yeh ..tak tau nak cakap apa..walaupun dekan pun atas2 pagar je...alhamdulillah..

ingat lagi time nak tengok je result tu.. tengah duduk pakai towel lagi..baru je lepas mandi..tak sabar nak tengok result..hehe cuak pon ada..sebelum je buka..just berdoa je bole nak buat..harap2 dapat semua 4 flat..:) fuh..and just syukur je kalo dapat apa keputusan..hmm then lepas je tengok..huhu senyum sampai ke pipi laa.. walaupun semua tak A..tapi syukur terhadap ape yang dah dapat..

ingat nak tambah sikit..cerita laa..boring..takkan nak tulis sikit nih je kut.. so..ade citer menarik before the day i got my result..haha
hmm cite nih mula yeh semalam..bersamaan 10 jun 2009..time tuh lebih kurang kul 4.00 petang ..huhu saya dapat call dari adik saya(cite nih takde kena mengena dengan situasi keputusan gembira saya nih pon)...tengahhari tu dia dengan member2 dia pergi main bolwing...(poyo yeh macam terel) pastu macam biasa saya sebagai abang last yeh terpaksa laa pergi ambil..dan semesti yeh lagi pun dekat rumah hanya ada saya sorang je..ok back tui da call.. then dia pon suru la aku pergi ambil dia.. nak dijadikan cerita.. tension..sabar je la.. adik aku suruh pergi ambil dia dekat rumah member dia yang mana saya tak pernah pon pergi ke rumah tu.. arh.. marah yeh.. dah la call buat macam kelamkabut.. then suruh ambil dekat tempat yang aku tak tau...time tuh terfikir la aku..kalo laa aku ade gps time tuh..best tak terhingga nak kata..haha


haha..tapi takpa..aku dah duduk rumah satu hari dah..tak keluar pun melainkan pergi beli makanan je..so ada la..campur best gak...hmm sekurang2 tak lah asyik duduk rumah je.. then saya pergi la ke rumah kawan adiku yang banyak karenah tuh..tak la lama sangat saya cari rumah member dia tuh.. lebih kurang pukul 5 aku sampai laa...yeee...pukul 5..tak la lama sangat...satu JAM je gap..hmm...sabar je laa...

dah sampai kat rumah member dia tu.. then tengok rumah tu macam biase je... macam takde orang je..then telifon la dia..

hello bang..
aa..
abang ada depan rumah nih..
aaa..abang dah sampai ke..
laa..#@*$ tak sampai lagi..
aaa...nape tak cakap..
kk..abang tunggu..

terpakse laa saya tunggu dalam kerete tuh..tak la lama sangat.. lebih kurang setengah jam je..
then dia sampai dengan kereta kawan dia..kawan2 dia pon tumpang laa...penuh kerete tuh..
masing kene hantar...haaa....habis dah..hehe..okeh laa...best laa..di kenain oleh adiku..yang tengah gelak2 tu..haih..sabor jo laa...

5 comments:

cbazmi said...

Tahniah la Zul dapat Anugerah Dekan.Tak belanja makan ka?

zulfadli said...

hehe...mekasih..ape plak pak jang.. silap laa.. pak jang laa belanje..hehe

Norashikin Tajuddin said...

wahh alhamdulillah..tahniah..semoga boleh maintain..hehe..insyaALLAH

maududi said...

ko update gak rupenya blog ko nie... ko pandai buat blog nape kte xbuat u sahabat surau.

erin_hazrina said...

tahniah..anugerah dekan t..bgs2.teruskan usaha..
;)
sory la lmbt bce..hehe..
xsmpt nk mmbce sbb buku sndri pn xterbaca..haha