Friday, December 11, 2009

RESULT KELUAR

yeh.. alhamdulillah.. result dah kuar
hilang dah tension aku selama ini.. puas2.. lama betul nak tungu result nih kuar.. akhir yeh kuar pon
lega2.. tak tau nak cakap.. mmg lega..... syukur..

hek2.. nak tau knp?

aku lulus koko aku.. hek2.. mesti korang pelik.. yela.. ape yg aku gembira sgt lulus koko..
koko senang je kan nak lulus.. korang cakap.. haha tapi aku bukan main cuak lagi koko aku.. takut tak lulus.. mana tak yeh.. last attendent aku.. yg aku pasti dia tulis FAILL.. loh.. mengelabah aku time tui... takut gila kalau fail.. kalau fail.. buang masa la aku.. hari sabtu je.. takleh balik.. kene gi koko.. huhu..

tadi.. bersama pukul 8.30 aku berjaya menembusi portal uitm.. berjayalah aku tengok result aku.. alhamdulillah.. semua lulus.. takda yang sangkut.. fuhhhh.. lega aku tengok result tui..
mmg sebelum nih tension aku.. lagi memikirkan kad attendent koko aku yang kate aku fail.. wah.. takut yehh.. hehe

aku tak tau nak cakap ape lagi.. yang penting aku heppy.. tak terhingga..

p/s: koko aku tui.. aku yeh attendent tak sampai 80%, and aku tak gi test kawad.. result aku... rahsia..

1 comment:

cbazmi said...

Tahniah Zul dari Mak Jang dan Pak Jang.

Kalau jumpa ada can makan free nih...