Saturday, January 2, 2010

huhu

hoho.. percaya atau tak hari nih aku berjaya menjual casing cpu bersama dengan power supply hanya dengan harga 70 ringgit. okey. tak teruk sangat bagi first timer.. aku telah menjuall casing cpu tuh dekat seorang abg nih, aku hanya meletakkan iklan kat mudah.com.my sahaja.. tak sampai satu hari.. ada orang dah call aku.. memang best mudah nih.. cepat dan selamat. yela.. sebelum nih ada gak aku jual casing cpu yang lama, jual kat tempat recycle.. aku hanya dapat 12 ringgit je.. tui pon termasuk barang2 lain.

esok ada lagi satu benda yang aku dah confirm jual.. cuma orang tui belum ambil lagi.. esok aku akan bagi dia.. huh.. aku jual printer.. jenis canon ip1000, dah lama dah beli benda tuh.. dan tak pakai je... daripada duduk dalam rumah dan jadi sarang tikut baik aku jual.. aku berjaya jual dengan harga 35 ringgit bersama kos pernghantaran.. lagi pon aku memang dah test dah pon.. keberkesanan printer tui.. memang tak ok sangat... printer head dia macam rosak je... (orang tui tau printer to rosak)..

nanti aku letak gambar barang2 tui...

No comments: