Friday, January 8, 2010

p1 wimax

arkk... pening kepala aku.. mana tak yeh.. semalam bersamaan 6 hari bulan 1, aku dengan member2 aku dah purchase p1 wimax, semuanya gara-gara nak daftar kos untuk sem nih.. yela, kejap2 ada masalah dengan jadual. kejap2, tukar masa, then, kene la usung laptop ke ptar.. semata2 nak check on9 free... nak gi cc kadang2 tak leh masuk... terpaksa lah ..haha

malas aku citer.. nati lah.. keco plak member aku sorang nih.. haha

2 comments:

fazrin2211 said...

macam mana, ok ke?

zulfadli said...

emm.. tak tau la.. skag nih duk pikir nak pulangkan balik..

macam2 masalah.. yela. guna p1 wimax tui pakej tuk 2 -3 orang je.. tapi kat hostel tui pakai dekat 10 orang.. mana tak yeh..

dalam masa 3 hari je dah more than 10 gb usage.. byr 99 sebulan, usage yg dia kasi hanya 20 gb.. mane nak cukup.. haha..

lepas nih fikir nak hantar balik.. n then baru nak langan balik.. sbb skag nih masih dalam tempoh percubaan selama 7 hari..