Saturday, February 20, 2010

cuti2x

yeah.. disebabkan semalam aku tidur agak lewat.. so pagi tadi lepas je hantar adik aku pergi sekolah terus aku sambung tidur dengan nyeyaknya sampai la waktu zohor.. ish2.. apa la nak jadi dengan aku nih... suke plak tui.. ish2..

sepanjang cuti nih aku tak banyak keluar, seperti biasa la an.. aku duduk rumah memangjang.. hari tuh mak ada ajak nak balik kampung.. tapi disebabkan aku nih semangat nak buat keje (tak siap pon) tak jadi la aku balik.. rasa rugi pon ada.. kalau kat kampung tuh best sikit.. ade la keje juga.. hmm tapa2..

cuti nih ari tuh ade pergi main ice skating, best la juga, for the first time aku main, memang mahal tak terhingga.. disebabkan aku tak bwk stokin dan juga sarung tangan.. maybe lepas nih kalau nak main, murah je kan.. dah tau cara yeh.. hehe


cuti nih juga aku dapat jual aku punya hamster cage yang dah lama pon kat bilik tui.. dulu yang mak aku ingat, aku beli cage uh harganya 65 ringgitt, tapi aku jual kat orang hanya 25 ringgit je.. suka orang tui.. murah je dia dapat.. tapa la.. asalkan aku jual.. aku bela hamster dulu tak sampai dua minggu pon.. disebabkan aku balik kampung, hamster aku jadi gila skit.. mcm tak bertuan dia tak makan kut.. makanan yang aku letak punya la banyak.. tapi dia tak sentuh pon.. last2 dia mati kekerasan.. kesian..macm la peristiwanya jadi kepada kucing arwah maktam aku.. lepas je dia pergi, habis kucing2 dia jadi gila.. berak sana sini.. last nenek aku buang kucing tuh jauh2.. harap tadak apa la..


No comments: