Thursday, January 19, 2012

U Mobile line broadband - RM68

U MOBILE - RM 68 PER MONTH
SPEED TEST  
DOWNLOAD SPEED 6.37 MBPS
UPLOAD SPEED 1.70 MBPS

Tui dia, ni memang betul2 pantas ni.. first time aku pakai broadband yg fully laju dan harjanya boleh tahan juga la. hari tui aku pakai prepaid u mobile, harga dia murah aje, 1 sim card dalam 8 ringgit cam tui je pastu bulan2 aku topup 40 ringgit untuk capasity 2 GB. boleh tahan juga. tapi sekarang aku pakai yang line pula, saje nak tukar teste.. huhu, takde aa aku nak capasity tinggi skit.. harga bulan2 RM 68 je, pastu dia punya usage 5 GB. mmg besar aa.. aku rasa aku pakai 3 orang dengan member2 aku cukup aa.. ops lupa nak cite.. umobile ni utk certain2 area je.. selalunya bandar2.. takut nanti korang dah langgan tgk2 takda coverage.. alik2 marah aku pulak ann.. huhu.. test aa pakai sapa yang duk KL tui..

No comments: