Sunday, November 23, 2014

Ulya Zulaikha Binti Muhammad Zulfadli

Alhamdulillah. syukur kepada Allah atas nikmat yg dia berikan kpd aku yg tak henti2. sblm aku kahwin aku ade ckp kat member aku yg aku ade target nak kahwin pada umur 24/25 tahun. Alhamdulillah hasrat ku tercapai. then waktu dekat2 nak kahwin. aku pon cakap bila kahwin bln 12, anak insyaAllah bulan 9 next year. Alhamdulillah hasrat ni pon tercapai.. ecece.. ok..heh

kisah anak aku nak dilahirkan mmg menarik (bagi aku leh) sbb ye la m first child la katekan.. huhu.. okies. utk post kali ni mmg agak mengejut skit. yela last post bln 2 2014. skrg dah bln 11.. mmg lama laa.. mcm2 benda dah sbnrya yg dah jadi.. hehe.. sblm cite anak aku.. tgk gambar bawah ni..













No comments: